Další z vynikajících bezlepkových obědů

Pečená dýně na kari a bylinkách se smetanovou omáčkou, rýže:

16443169_1492569867429499_337098948_o

Máslovou dýni nakrájíme na kousky a dáme péci posolenou a okořeněnou na cibuli a trošce olivového oleje. Po změknutí podlijeme smetanou. Podávat můžeme s rýží, těstovinami, brambory, či jen s bagetkou. Zvýraznění chuti dosáhneme posypání čedarem, balkánem apod..Ale věřte, ani nemusí být. Dětem chutnalo a já opět děkuji paní kuchařce Irence 🙂

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.